sâmbătă, 26 noiembrie 2011

* f i n e s s e * - Colier " Delicious pale pink " (vandut)




Un colier special, elegant, feminin cu iz antique compus dintr-un lant antichizat, o baza metalica antichizata pe care am aplicat o floricica din voal roz prafuit & o margeluta rozalie. Am echilibrat cu un ciucurel matasos roz prafuit. Dimensiunea lantului este de aprox. 80 cm, baza metalica 7 cm / 7 cm, ciucurele 11 cm.

pret 35 lei
#textcode_from_above#

* f i n e s s e * - Bentita * Delicate little roses * (vanduta)



O bentita finuta si speciala in culori pastelate ... floricelele au centrul marcat de perlute roz prafuit si de o piesa metalica antichizata si o margeluta (rhodonite) rozalie.

pret 30 lei
#textcode_from_above#

* f i n e s s e * - Brosa * Inflorescence * (vanduta)




O brosa - fundita eleganta, feminina, speciala & chic care va da putin rafinament tinutelor dvs. Brosa este realizate dintr-o danteluta gri deschis cu imprimeu floral discret, iar centrul este marcat de o piesa metalica antique, filigranata & dantelata pe care am aplicat o margeluta-banut din scoica/sidef cu imprimeu floral. Dimensiunea funditei este de 12.5 cm / 7 cm.

pret 35 lei
#textcode_from_above#

miercuri, 23 noiembrie 2011

Colier " Little Amber Ticker " (vandut)




Un colier special, elegant, feminin ... cu un pandant-ceas micut si finut, o fundita romantica chocolatie si doua cristale de culoarea chihlimbarului. Ceasul are capacul din fata dantelat, filigranat iar cel din spate cu motive florale gravate. Dimensiunea ceasului este de 35 mm / 27 mm.

pret 55 lei
#textcode_from_above#

sâmbătă, 19 noiembrie 2011

* C O N C U R S *****




Pentru a putea castiga acest set* minunat trebuie sa fiti fani ai paginii Bloomy Neighborhood, apoi sa dati SHARE pozei de Concurs pe profilul vostru. Castigatorii vor fi alesi aleatoriu folosind siteul www.random.org. Se va face o lista cu toate numele celor care au dat Share, iar mai apoi se va face extragerea. Concursul incepe astazi 17.11.2011 si va dura pana in 24.11.2011 la ora 18:00.

Mult succes!!!
#textcode_from_above#

joi, 17 noiembrie 2011

* f i n e s s e * - Colier " Purple Velvet " (vandut)




Un colier special, elegant, feminin cu iz antique compus dintr-un lant antichizat, o baza metalica antichizata cu centrul catifelat, violet si un ciucurel matasos roz prafuit. Dimensiunea lantului este de 68 cm, baza metalica 4.8 cm / 5.5 cm, ciucurele 10 cm.

pret 38 lei
#textcode_from_above#

* f i n e s s e * - Colier " Héraldique " (vandut)




Un colier special, vesel & chic realizat din matase de culoare verde crud din care am realizat trei floricele rasucite in centrul carora am aplicat margele de sticla si o piesa metalica antichizata. Diametrul fiecarei floricele este de aprox. 6 cm, iar partea florala masoara 14 cm / 7 cm.

pret 43 lei

#textcode_from_above#

marți, 15 noiembrie 2011

* f i n e s s e * - Brosa * The Peacock II * (vanduta)




O brosa speciala din vremuri de demult ... eleganta, chic, romantica. Brosa este compusa dintr-un ciucurel din lant fin si o piesa metalica filigranata cu aspect antichizat, pe care am aplicat in partea de sus un tulle fin nude. Lungimea brosei, pana la capatul ciucurelui din lant, este de 15 cm, latimea masurata in partea de sus este de 13 cm, baza metalica este de 6 cm / 5 cm.

pret 38 lei
#textcode_from_above#

* f i n e s s e * - Brosa * Nude * (vanduta)





O brosa delicata, diafana, feminina, eleganta, speciala & chic realizata dintr-un material fin de culoare nude cu centrul marcat de o piesa metalica antichizata si perlute mici chocolatii. In partea de jos am echilibrat cu o perluta chocolatie si cu trei fire de lant. Dimensiunea brosei este de 9.5 cm / 11.5 cm.

pret 38 lei
#textcode_from_above#

vineri, 11 noiembrie 2011

* f i n e s s e * - Cordonel / Centura " Lace & Flowers "




Un cordonel elegant, pastelat, feminin, chic & special realizat din danteluta de bumbac si floricele roz-somon-pastelat. Centrul floricelelor este marcat de cate o piesa din bronz antichizat. Dimensiunea cordonului este de 4 cm latime / 75 cm lungime. Dimensiunea partii florale este de 17 cm / 10 cm, diametrul florilor fiind de aprox. 8 cm & 10 cm. Cordonul potrivit pentru o talie de aprox. 72 cm.

pret 40 lei
#textcode_from_above#

* f i n e s s e * - Colier " Chocolate pieces " (vandut)





Un colier elegant, romantic si feminin compus din trei floricele chocolatii. In centrul celei din mijloc am aplicat o piesa metalica antichizata in forma de floares si in partea de jos un ciucurel matasos chocolatiu.Centrul florilor laterale este marcat de un cristal fatetat de culoarea chihlimbarului. Colierul se poarta la baza gatului iar diametrul fiecarei floricele este de aprox. 5.5 - 6 cm.

pret 43 lei
#textcode_from_above#

* f i n e s s e * - Colier " La pureté II " (vandut)




Un colier elegant si romantic compus din cinci floricele albe din voal fin. Centrul lor este marcat de margelute tubulare negre si de o piesa metalica filigranata, argintie deasupra careia am aplicat un cristal fatetat negru. Colierul se poarta la baza gatului, lantul fiind reglabil, iar diametrul fiecarei floricele este de aprox. 4.5 - 5 cm.

pret 45 lei
#textcode_from_above#