sâmbătă, 21 ianuarie 2012

* h o l i d a y f e v e r * - Brosa statement " Royal Pearl " (vandut)





O brosa distinsa, rafinata, speciala & chic, supradimensionata care nu va trece neobservata ... La realizarea brosei am folosit o baza metalica antichizata filigranata, fire subtiri matasoase crem-grizat, perlute ivory si o perluta mare in mijloc. Dimensiunea brosei este de 6 cm (latimea brosei/ partii metalice) / 42 cm (de unde incepe partea metalica pana la capatul franjurilor).

Brosa are si cercei asortati cu perle ivory si floricica metalica care vine pe ureche si se prinde cu surub.

pret set 60 lei
#textcode_from_above#

* h o l i d a y f e v e r * - Brosa " Duchess III " (vanduta)




O brosa distinsa, rafinata, speciala & chic, usor supradimensionata care nu va trece neobservata ...  La realizarea brosei am folosit o baza metalica antichizata cu mijlocul catifelat violet, fire subtiri matasoase crem-grizat, perlute ivory si o margeluta violet-translucid in mijloc. Dimensiunea brosei este de 6 cm (latimea brosei/ partii metalice) / 21 cm (de unde incepe partea metalica pana la capatul franjurilor).

pret 40 lei
#textcode_from_above#

* h o l i d a y f e v e r * - Brosa statement " Duchess II "




O brosa distinsa, rafinata, speciala & chic, usor supradimensionata care nu va trece neobservata ... Este realizata dintr-o baza metalica antichizata cu mijlocul catifelat, rosu-poceau, fire subtiri matasoase, rosii, perlute mici ivory si o margeluta rosie in mijloc. Dimensiunea brosei este de 6 cm (latimea brosei/ partii metalice) / 27 cm (de unde incepe partea metalica pana la capatul franjurilor).

Frumoasa brosa are si cercei asortati cu aceeasi margeluta rosie, sunt pe ureche si se prind cu surub.

#textcode_from_above#

* h o l i d a y f e v e r * - Cercei " Romantic Tassels II "




O pereche de cercei chic, feminini speciali si eleganti la care am folosit un ciucurel matasos beige-auriu, floricele metalice, perlute mari (de 14 cm diametrul) si cristale biconice maronii. Cerceii au aprox. 9 cm lungime (fara tortita).

#textcode_from_above#

* h o l i d a y f e v e r * - Colier " Delicate III "




Un colier special & chic la care am folosit un lant antichizat pe care am atasat un pandantiv filigranat, dantelat, patratos cu diametrul de 4.2 cm cu mijlocul violet, o perla mare ivory si un cristal biconic maroniu. In partea de jos am echilibrat cu un ciucure matasos dark-chocolate. Dimensiunea lantului este de aprox. 84 cm, iar ciucurele masoare 7 cm lungime.

Colierul are si cercei asortati.

#textcode_from_above#

* h o l i d a y f e v e r * - Brosa " Trio " (vanduta)




O brosa speciala, feminina & chic compusa din trei floricele din voal fin: beige, roz si violet cu centrul marcat de o piesa metalica antichizata, filigranata pe care am aplicat o margeluta translucida. In partea de jos a brosei am echilibrat cu o margeluta si o floricica metalica. Dimensiunea brosei este de  aprox 7.5 cm / 10 cm.

pret 38 lei
#textcode_from_above#

* h o l i d a y f e v e r * - Brosa " Floral pink " (vanduta)




O brosa feminina, rafinata si speciala realizata pe o baza metalica filigranata, dantelata, pe care am aplicat o floricica din voal fin si diafan roz. Centrul brosei este marcat de o margeluta din portelan cu imprimeu floral, iar in partea de jos am echilibrat cu acelasi tip de margeluta pictata si un fir de lant. Diametrul este de 4/5 cm.
#textcode_from_above#

* h o l i d a y f e v e r * - Colier " Tassel & Pearl " (vandut)




Un colier special, chic & feminin la care am folosit un lant argintiu, piesa metalica argintie antichizata rotunda, o perla ivory mare si un ciucure matasos negru. Lantul masoara aprox 87 cm, piesa metalica argintie are diametrul de 5 cm, ciucurele are lungimea de 10 cm.

pret 37 lei
#textcode_from_above#

* h o l i d a y f e v e r * - Colier " Delicate II " (vandut)




Un colier special & chic la care am folosit un lant antichizat pe care am atasat un pandantiv filigranat, dantelat, patratos cu diametrul de 4.2 cm pe care am aplicat un cabochon crem cu pattern floral. In partea de jos am echilibrat cu un ciucure matasos crem-galbui.

pret 30 lei
#textcode_from_above#